L’AYR Tarraco posa punt final al Circuit 3×3 de la FCBQ

Les guanyadores del circuit femení ha sigut el Santfeliuenc i a la competència masculina el Badalona Som Docents

L’AYR Tarraco posa punt final al Circuit 3×3 de la Federació Catalana de bàsquet disputant a Salou la seva setena i última aturada del torneig. Aquest 25 de juny tots dos equips que han disputat el circuit sènior PRO van demostrar la millora al joc i als resultats en comparació a l’inici de la competició, uns avenços que també s’hi han produït gràcies als entrenaments setmanals a les instal·lacions d’AYR Tarragona.

L’equip femení va assistir amb una plantilla formada per Marta Ferrús, Patricia Valiente, Cristina Peña i Núria Vilamajor. A la fase de grups van arrasar guanyant tots dos partits per 21 a 2 contra l’equip 3+1=5 i per 17 a 13 contra 0Worries Crew 3×3. Ja a la fase eliminatòria van guanyar el seu primer enfrontament als quarts de final contra Tenkaichi per 17 a 11, però a les semifinals es van enfrontar contra l’equip que finalment es va proclamar campió i van perdre per 21 a 12 contra el Santfeliuenc.

L’equip masculí va assistir a les finals amb un equip inèdit format per Dani Tugores, Artur Alaminos, Sisco Moreno i Òscar Ngomo, no assistint així Eloi Galofré per les molèsties que encara sentia des del passat torneig. Els nostres gladiadors es van enfrontar a la fase de grups contra Nomadball i 24 segons, un grup molt dur que van solucionar amb dues victòries per 20 a 18 i per 19 a 12 respectivament. Ja als quarts de final es van posar per davant al marcador i van mantenir un avantatge important davant Nomadball Summer, però la falta d’encert final i un triple als últims instant de l’altre equip va posar el 13 a 15 al marcador que va acabar amb els somnis de sortir guanyador a l’última jornada.

D’aquesta forma s’ha posat punt final al Circuit 3×3 PRO de la Federació Catalana de Bàsquet. Encara que no s’ha aconseguit guanyar a cap seu s’ha fet un pas endavant molt gran en qüestions de joc, competitivitat i disciplina, per la qual cosa estem segurs que l’AYR Tarraco tornarà l’any que ve amb unes forces renovades i amb una millor versió.

Ismael Lobo