El factor físic condiciona la participació dels nostres a Olot

L’AYR Tarraco ha classificat els seus dos equips per les finals del Circuit 3×3 de la FCBQ a Salou de la setmana vinent

L’AYR Tarraco va experimentar a Olot un dels tornejos més durs des del punt de vista físic per l’exigència de l’anterior jornada a Vilafranca i les altes temperatures. La sisena parada del Circuit 3×3 de la FCBQ es va disputar al Parc Esportiu Pla de Llacs aquest 19 de juny on els nostres equips van veure minvades les seves possibilitats per les seves condicions físiques, encara que es va materialitzar la classificació per les finals del circuit a Salou.

L’equip femení va tornar a la competició després de no poder participar la setmana passada per la falta de jugadores, encara que en aquesta jornada també van assistir amb baixes importants i amb cert desgast físic per l’exigència de l’anterior seu. L’equip format per Marta Ferrús, Patricia Valiente i Cristina Peña va experimentar una fase de grups estranya per la no compareixença del seu primer contrincant. El primer enfrontament real va ser contra el Santfeliuenc 3×3, contra les que van perdre per 15-8, però que es van recuperar guanyant 13-12 contra 29 Stars a un partit molt ajustat. Això va comportar que les nostres passessin com a segones a les semifinals del torneig, on es van enfrontar contra Fisioptimus La Rioja Be Goat, un equip format per jugadores de Lliga femenina 1 i contra les que van perdre 21-9 a un partit on l’encert de les rivals des del triple va eliminar les possibilitats de l’AYR Tarraco.

L’equip Masculí també va assistir amb 3 jugadors per la baixa d’última hora d’Artur Alaminos i van experimentar en primera persona l’exigència del Circuit català de 3×3 de la FCBQ i el poc descans entre les jornades. A la fase de grups van guanyar el primer partit per 21 a 16 contra The 3×3 Academy U23, amb el que van passar com a primers de grups encara que el segon partit el van perdre per 14 a 15 contra Timechamber 3×3. Als quarts de finals un dels nostres tres jugadors, Eloi Galofré, va començar a sentir molèsties als seus abductors que li impedien jugar amb normalitat, el que va fer que Dani Tugores i Cisco Moreno haguessin de fer un esforç majúscul. El partit contra Nomadball Summer va concloure amb un 12 a 16, caient eliminats als quarts de finals després dels bons resultats aconseguits a Vilafranca.

Olot ha estat sense cap dubte la seu més difícil per l’AYR Tarraco per les baixes i el cansament de les altres jornades, tot i això, els nostres s’han classificat per les finals a Salou del pròxim 25 de juny on estan segurs que realitzaran un molt bon paper jugant a casa.

Ismael Lobo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.