Les semifinals s’interposen al camí de l’AYR Tarraco a Vilafranca

El torneig es va caracteritzar per les baixes que van impedir la presència de l’equip femení i d’Òscar Ngomo als dos primers partits

L’AYR Tarraco masculí va tornar a arribar a les semifinals a la nova seu de la categoria sènior pro del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet disputat a Vilafranca del Penedès. Per altre lloc, l’equip femení del club no va poder assistir i mostrar la bona tendència que estaven aconseguint, apropant-se cada vegada més a la victòria. La competició es va disputar a la rambla de Sant Francesc, situada al centre neuràlgic de la ciutat on van participar més de 360 jugadors i que està demostrant la bona acollida que esta rebent el 3×3 a Catalunya.

El sènior pro femení va veure impossible la participació en la quarta jornada del circuit perquè la jugadora Ari Magriña va patir una lesió a un dit a la passada aturada a Balaguer que li impedia participar en totes condicions aquest diumenge. A aquesta baixa tan important es va afegir una de les jugadores més destacades la passada setmana, Rous Tous, que amb el pas dels dies va començar a sentir molèsties als isquiotibials que van provocar que fos una baixa d’última hora i va fer impossible la participació de les nostres.

L’equip masculí va arribar a la localitat barcelonina amb un equip format per  Eloi Galofré, Òscar Ngomo, Sisco Moreno i Artur Alaminos. El primer partit va ser una gerra d’aigua freda pels nostres, ja que es van veure superats per Bit2me Onil3x3 U23 per la baixa d’Òscar Ngomo per un cop que va significar la primera derrota del dia per 17-18. Tot seguit es van enfrontar al 3×3 Barcelona Sants a un partit on els nostres sabien que havien d’aconseguir la victòria per continuar vius al torneig i no van decebre guanyant per 20-14 a un equip molt dur amb jugadors de molta qualitat.  L’enfrontament crucial va ser l’últim de la fase de grups contra el UESC lockout 3×3, un partit on el nostre capità, Eloi Galofré, considerava que “havíem de complir la feina i materialitzar la bona reacció per guanyar i acabar com a primers la fase de grups”. Els tarragonins es van imposar per 22 a 9, accedint als quarts de final contra el 24 Segons, als que van guanyar per 18 a 13 a un partit una mica més assequible que els de la fase de grups. El punt final van ser les semifinals contra el Valencia Basket 3×3, un conjunt que comptava amb un molt bon tirador, Juanma Robles, que encara que els nostres eren conscients d’aquesta virtut, va aconseguir anotar 3 triples que van decantar el partit del costat dels valencians per 20 a 16.

La propera aturada del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet tindrà lloc a Olot el 19 de juny, una ciutat on els nostres sèniors pro participaran per aconseguir la primera victòria al circuit 3X3 FCBQ.

Ismael Lobo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.