L’AYR Tarraco femení arriba a les finals a Balaguer

Tots dos equips van classificar-se com a segons a la fase de grups, però l’encert als minuts finals va marcar la classificació final.

Els nostres sènior pro consoliden la bona dinàmica de Lliçà d’Amunt, però no aconsegueixen materialitzar amb la victòria el bon paper a la tercera aturada del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet. El torneig disputat a Balaguer aquest 5 de juny va veure com els nostres dos equips van arribar a les fases eliminatòries, però l’equip masculí va perdre als quarts de final i l’equip femení va aconseguir arribar a la final, però no van acabar el dia com a campiones per molt poc. 

L’equip femení format per Ari Magriña, Patricia Valiente, Núria Vilamajor i Rous Tous van arribar a la final a un torneig on solament van participar cinc equips en categoría senior pro. A la fase de grups van guanyar a WAB Camp 3×3, Nomadball i Tenkaichi, posicionant-se com les segones a la fase de grups amb tres victòries i una derrota. A les semifinals van imposar-se contra l’altre equip de la demarcació de la Costa Daurada, WAB Camp 3×3, per 14 a 11. A la final es van enfrontar contra 24Segons a un partit molt igualat que es va inclinar del costat de les barcelonines als últims 2 minuts, acabant amb un resultat de 16 a 19 en contra de l’AYR Tarraco.

L’equip masculí va arribar als quarts de final on van perdre contra el 23 Basketball per 21-19. El roster d’aquesta seu va estar format per Eloi Galofré, Òscar Ngomo, Sisco Moreno i Dani Tugores i tots quatre van continuar amb la bona dinàmica de joc del passat torneig a Lliçà i per això van poder acabar la fase de grups com a segons del grup D guanyant al T3x3nkaichi i al Black&White per 22-7 i 22-11 respectivament. La seva diferència de més 25 punts a la fase de grups va fer que s’enfrontessin a la fase eliminatòria al 23 Basketball, però la poca efectivitat final de l’AYR Tarraco va materialitzar una derrota que el nostre capità, Eloi Galofré, considera que “no hauríem d’haver deixat que arribessin al final del partit amb possibilitats de gunyar-lo”.

La propera aturada del Circuit 3×3 de la federació Catalana de Bàsquet tindrà lloc a Vilafranca del Penedès el 12 de juny, una seu on els nostres sènior pro assistiran amb moltes ganes per materialitzar la primera victòria al circuit 3X3 FCBQ.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.