L’AYR TARRACO es queda a un pas de les finals a Lliça d’Amunt

Després del dissabte, els nostres equips femení i masculí es posicionen terceres i quarts a la classificació del circuit 3×3 de la FCQB.

Els sènior pro del Club 3×3 Tarraco fan un molt bon paper a Lliçà d’Amunt quedant-se a un pas de la final masculina i femenina. La segona aturada del Circuit 3X3 de la Federació Catalana Bàsquet ha tingut lloc aquest 28 de maig al Vallès Oriental,  on els nostres jugadors han arribat a les semifinals masculines i femenines guanyant a equips com Badalona SomDocents, 0Worries 3×3 Crew o NomadBall.

L’equip femení que ha comptat amb les mateixes jugadores que al passat torneig a Banyoles i s’han tornat a quedar a les portes de la primera final. A la fase de grups van imposar-se per 14-12 a Bball C3nt3r i a 0Worries 3×3 Crew per 13-12, l’equip que les va eliminar a les semifinals de l’últim torneig. Després d’un balanç de dos a dos a la fase de grups, s’han enfrontat a l’equip GEIEG a un partit que van dominar, però un triple de les rivals a l’últim instant va posar el 14-15 i va fer desaparèixer les seves opcions d’arribar a la primera final. Encara que aquest torneig ha acabat amb un resultat negatiu,  les nostres jugadores han tingut un joc més fluid pel que ja es pot començar a veure els avanços dels entrenaments produïts a les instal·lacions de l’AYR TARRAGONA.  

El sènior pro masculí va assistir a Lliça d’Amunt amb Eloi Galofré, Òscar Ngomo, Artur Alaminos i amb el debutant Dani Tugores, on van quedar segons a la fase de grups després de guanyar al millor equip del Circuit 3×3 de la FCQB, NomadBall i al NomadBall Summer.  A les eliminatòries es van imposar al BadalonaSomDocents per 21-14 a un partit molt dur que el nostre jugador, Eloi Galofré, considera que “gràcies a les 12 faltes que ens van fer vam poder aconseguir punts fàcilment i tancar el partit arribant als 21 punts”. Tot seguit, a les semifinals contra el Santfeliuenc es va començar a pagar la intensitat dels partits i els nostres van utilitzar l’un contra un com a principal forma d’atac per la falta d’energia i de joc sense pilota, per la qual cosa no es van poder apropar al marcador i van perdre per 17 a 10.

Aquesta seu que ha tingut la seva primera presència al Circuit 3X3 de la FCBQ, ha rebut una molt bona acollida amb més de 50 equips i 250 jugadors i ha significat un punt d’inflexió per als nostres sèniors pro pels resultats obtinguts i la millora al joc. La pròxima aturada dels nostres equips serà a Balaguer el 5 de juny, una seu que repeteix per quart any i on els nostres volen repetir el bon paper d’aquest dissabte per arribar a les finals.

Ismael Lobo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.