L’AYR TARRACO debuta al circuit 3×3 de la FCQB a Banyoles

Els nostres sènior pro van debutar a la represa del circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet a Banyoles a la cinquena edició del circuit. Després de la recentment anunciada col·laboració amb AYR Tarragona, els jugadors i jugadores del sènior pro del Club 3×3 Tarraco han participat en l’estrena de la categoria sénior pro enfrontant-se a rivals com Bit2me Onil3x3, 3×3 Barcelona Sants o 24 segons.

L’equip femení format per Cristina Peña, Patrícia Valiente, Ariadna Magrinyà i Marta Ferrús van estar a punt d’accedir a la final del toneig, però van perdre a les eliminatories contra Oworries 3×3 Crew per 14 a 12 a un partit que vam dominar a l’inici, però la falta d’efectivitat final va fer canviar el resultat. Les tarragonines van aconseguir la primera victòria d’aquest any a la fase de grups contra l’equip GEIEG per 12 a 8 i van aconseguir un tercer lloc al torneig disputat a Banyoles que li proporciona encara més energia a les nostres jugadores.

Per altra banda, l’equip masculí format per Òscar Ngomo, Artur Alaminos, Sisco Moreno i Eloi Galofré no van tindre sort des d’un inici i van competir a la fase de grups contra el Bit2me Onil 3X3 i el 3X3 Barcelona Sants. Encara que no van obtenir l’accés a la fase final del torneig, van posar contra les cordes al 3×3 Barcelona Sants que es va acabar imposant als tarragonins per 19 a 15 i van obtenir la primera victòria al circuit català contra el Tenkaichi per 15 a 11. 

Les campiones d’aquest primer torneig en categoria sènior pro han sigut l’equip Wab Camp 3X3, qui va imposar-se a la final per 15 a 6 contra Oworries 3×3 Crew. En categoria masculina els guanyadors d’aquesta seu ha sigut el conjunt Bit2me Onil 3X3, qui va guanyar una final molt disputada per 14 a 12 contra un bon 3×3 Barcelona Sants.

La segona aturada del 5é circuit 3×3 de la FCQB ha comptat amb equips de les categories infantils, cadet, júnior i sènior, arribant a unes xifres properes al centenar d’equips. La propera parada del circuit és a Lliçà d’Amunt el pròxim 28 de maig al pavelló d’esports de la localitat, on s’intentarà repetir la gran benvinguda que li ha donat Banyoles al 3×3.

Tot l’esforç que els nostres representants estan fent al circuit català té l’objectiu d’aconseguir una plaça a la final pro del circuit que tindrà lloc a Salou el 25 de juny i que proclamarà al campió de la cinquena edició del circuit pro de la FCQB.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.