Presentació extraoficial Club 3×3 Tarraco

Avui és un dia molt especial. Avui fem pública una il·lusió que ha anat prenent forma en els últims mesos.

Avui presentem el Club 3×3 Tarraco. Un club pels amants de l’Streetball.

Fundació

A dia 09/09/19 (data d’aniversari fàcil de recordar :-)) els 3 membres fundadors ens vam reunir per complimentar l’Acta Fundacional i els Estatuts del club, per a entregar-ho al Registre d’Entitats Esportives del Consell Català de l’Esport.

Ara toca esperar la comunicació oficial. Ja ens van avisar que es pot demorar bastant. L’esperem com a regal de Nadal…

Activitat del Club

Per altra banda, ja fa setmanes que treballem en l’organització de les diferents seccions del club i en comunicar el projecte a les entitats de la demarcació, tan públiques com privades.

Primer de tot vam contactar amb l’Ajuntament de Tarragona i ens vam reunir amb el Patronat Municipal d’Esports, on la nostra proposta va ser molt ben rebuda, mostrant la seva predisposició a ajudar-nos a emprendre el projecte, encara que a hores d’ara no s’hagi materialitzat…

Tot seguit vam iniciar els contactes amb la Federació Catalana i el Consell Esportiu del Tarragonès, i posteriorment amb els principals clubs i escoles de bàsquet de la comarca.

La resposta dels responsables de cada club ha estat molt positiva i s’han mostrat oberts a col·laborar. Aquesta part és important sobretot per a la nostra Escola 3×3, ja que la majoria de noies i nois que tindrem seran, també, membres d’un altre club.

El Bàsquet tradicional i el 3×3, de moment, són dues disciplines totalment compatibles en calendari, i la millora de les habilitats en una, potenciarà el rendiment en l’altra.

Seccions

Les 3 seccions principals on es centrarà la nostra activitat seran:

  • Seniors Pro: Per competir i donar visibilitat al club en les principals competicions.
  • Escola 3×3: Tecnificació específica de 3×3 per categories de formació.
  • Lliga interna: On tots els socis podran gaudir de l’Streetball.

En les pròximes setmanes anirem presentant cadascuna d’aquestes seccions.

Esdeveniments esporàdics

La nostra intenció també és organitzar un Campus d’Estiu que serveixi de preparació per a la temporada d’estiu 3×3 i un Torneig per a la promoció d’aquesta disciplina que tant ens omple.

Xarxes Socials

Des del club volem ser el més propers possible i per això creem aquesta web com a campament base, però entenem que estar presents a les Xarxes Socials facilitarà el seguiment de l’activitat del club a tots els socis, simpatitzants i persones interessades en general.

Ens podeu seguir a Twitter, Facebook i Instagram.

I a partir d’ara…

Això és el resum (molt resumit) de la nostra activitat fins al dia d’avui. A partir d’ara toca seguir ampliant el grup de persones que tirarà aquest projecte endavant i treballar per fer-lo sostenible.

Estem oberts i receptius a noves propostes i ajudes que sumin. Si tens alguna idea o vols formar-ne part, contacta amb nosaltres.

Seguirem informant…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.